Una fuita de gas obliga a desallotjar diversos veïns d’un carrer d’Olot

Una fuita de gas provocada per unes obres que s’estan fent al carrer Verge de Fàtima d’Olot ha obligat a desallotjar diversos veïns de la zona. La companyia de gas ha treballat juntament amb els Bombers per aturar-la. Tot i la forta olor que provocava el gas, no s’han lamentar ferits.

Segons ha pogut saber OLOT TELEVISIÓ els Bombers han rebut l’avís a dos quarts d’una d’aquest migdia, quan uns veïns han avisat que sentien una forta olor de gas des de casa seva. Una vegada els serveis d’emergència han arribat al lloc s’han adonat que es tractava d’una fuita de gas, en concret al carrer Verge de Fàtima d’Olot, paral•lel al Passeig de Barcelona, on aquests dies s’estan fent unes obres a la vorera que obliguen a aixecar el paviment.
Per qüestions de seguretat la Policia Municipal d’Olot ha tallat tot el carrer, des de la Plaça Catalunya fins a l’Ambulatori, i ha desallotjat els veïns dels habitatges més propers al punt on s’ha detectat la fuita que provenia d’un tub de polietilè. Per evitar possibles inhalacions s’ha demanat als veïns dels habitatges de l’entorn que no sortissin, al mateix temps s’ha demanat el tancament de les finestres per evitar que el gas entrés a l’interior de les cases. La fuita s’ha pogut aturar amb poca estona. Hi han intervingut tres dotacions dels Bombers, diversos efectius de la Policia Municipal d’Olot i una ambulància del SEM, que s’ha desplaçat fins al lloc per prevenció.