L’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa celebra 40 anys amb l’objectiu de seguir creixent

El restaurant Font Moixina va acollir aquest dilluns al vespre el primer dels actes de celebració dels 40 anys de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa, a través de la qual els restaurants, hotels i bars de la comarca promocionen els seus establiments i la gastronomia del territori. Actualment en formen part 130 associats i l’objectiu és seguir creixent.

Ahir al vespre no va faltar un pastís per celebrar els 40 anys de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa. L’acte, conduït pel Mag Nani, va ser una trobada íntima pels associats i les seves famílies, així  com algunes de les persones que ja fa quatre dècades van impulsar l’associació.

El president actual, Gerard Xifra, es mostra satisfet de la tasca de promoció feta fins al moment, ja que s’ha aconseguit que entitats públiques i privades caminin conjuntament. Ara el gran repte de futur és aconseguir ampliar el nombre d’associats.  La festa va acabar amb un gran selfie de grup amb tots els assistents, per immortalitzar aquestes quatre dècades d’unió.