ERC d’Olot ha traslladat a l’alcalde el seu suport pel referèndum i li ha demanat que expliqui la proposta que té per a l’Hostal del Sol

Esquerra d’Olot vol conèixer la proposta que l’equip de govern ha fet al Ministeri de Foment per tal que la variant no afecti negativament l’Hostal del Sol. Anna Barnadas li ho ha demanat a l’alcalde a la primera reunió que hi ha mantingut com a nova portaveu del grup. La primera moció que Barnadas presentarà en el seu nou càrrec serà per demanar que el 0,5% de l’IBI recaptat es destini al patrimoni natural i la biodiversitat.

A la primera reunió que ha mantingut amb l’alcalde d’Olot com a nova portaveu d’Esquerra, Anna Barnadas ha refermat el suport del grup a les decisions que es prenguin des de l’Ajuntament perquè el referèndum sobre el futur polític de Catalunya es pugui celebrar amb total normalitat a la ciutat.

Una altra qüestió que Barnadas ha traslladat a l’alcalde d’Olot ha versat sobre la futura variant d’Olot. La portaveu d’Esquerra li ha demanat poder conèixer la proposta que l’equip de govern ha traslladat al Ministeri de Foment perquè la nova infraestructura viària no afecti negativament als veïns de l’Hostal del Sol. La resposta de l’alcalde ha estat favorable, segons ha explicat Barnadas al programa Pentàgon.

Barnadas confia que la conselleria d’Economia de la Generalitat trobarà una fórmula de finançament sobre la variant que satisfaci totes les parts. La nova portaveu d’Esquerra a l’Ajuntament d’Olot s’estrenarà al ple municipal amb la primera moció presentada a les comarques de Girona que demana que el 0,5% de l’Impost de Béns Immobles recaptat es destini a patrimoni natural i biodiversitat.

La nova portaveu d’Esquerra a l’Ajuntament d’Olot considera que l’equip de govern ha tardat a impulsar mesures de millora del Nucli Antic d’Olot. Valora positivament l’inici del procés que ha de culminar en la redacció del pla de millora del barri. La prioritat d’Esquerra és fer que l’habitatge i l’Escola d’Art funcionin com a pols d’atracció al Nucli Antic.