Obert el concurs per trobar l’autor pel cartell de la Travessia Tossols-Basil del Club Natació Olot

El 27 d’agost es celebrarà la 64a edició de la Travessia Tossols-Basil, però el Club Natació Olot ja busca el cartell que servirà de reclam per l’esdeveniment. L’entitat ha publicat les bases per tal de guanyar el concurs, premiat amb 200 euros, i hi ha temps per presentar-lo fins el proper 14 de juliol.

El Club Natació Olot busca l’autor del proper cartell de la travessia Tossols-Basil. La prova mítica de la natació garrotxina es disputarà aquest any el dia 27 d’agost, i ja fa dues edicions que treu a concurs el disseny del principal reclam de la competició; Jordina Juncosa va ser la guanyadora de la primera convocatòria del 2015, i Roser Matas va ser l’escollida de l’any passat. Les condicions per optar a fer el cartell no varien respecte anteriors edicions: l’obra s’ha d’inspirar en la mateixa travessia mítica del riu Fluvià, pensada per ser impresa en pòster, i ha de tenir un disseny original. S’ha de presentar en format DIN-A3, i s’ha de poder reproduir usant un màxim de 4 colors plans. El concurs també preveu un premi econòmic de 200 euros pel guanyador. Les bases es poden consultar al web del Club Natació Olot, i hi ha un termini de presentació dels cartells fins el proper 14 de juliol.