Commemoren el 175è aniversari de la mort de Lliberada Ferrarons

L’església del Carme d’Olot va acollir ahir l’acte de commemoració del 175è aniversari de la mort de la venerable Lliberada Ferrarons. L’acte va comptar amb la presència del Bisbe de Girona, Francesc Pardo, i la Postuladora General de l’Orde del Carme, Giovanna Brizi, que va parlar de la causa de beatificació i canonització de la venerable olotina.

El 21 de juny de 1842 va morir Lliberada Ferrarons, la treballadora tèxtil olotina, proclamada venerable per l’Església Catòlica. Ahir, la Comissió que treballa per a la seva beatificació va celebrar el 175è aniversari de la mort a l’església del Carme d’Olot. L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas i del bisbe de Girona, Francesc Pardo, que va presidir l’eucaristia.

Lliberada és considerada, de moment, venerable i està en marxa el procés de canonització. Ara es busca la constatació d’un miracle perquè rebi el títol de beata. La celebració va acabar amb la Visita de la Sala d’Exposició Permanent sobre la Lliberada i un refrigeri.

Notícies relacionades:
– El dimecres 21 de juny tindran lloc els actes d’homenatge pel 175è aniversari de la mort de la Venerable Lliberada Ferrarons a l’església del Carme
– Olot Televisió recorda a Lliberada Ferrarons, dona il·lustre d’Olot

x