La cooperativa Som Mobilitat se presenta a Olot amb l’objectiu de promoure l’ús del cotxe elèctric compartit

Som Mobilitat és una cooperativa d’abast nacional que des d’ara està present a la comarca de la mà del col·lectiu Massa Crítica i l’Agrupació Naturalista i Ecologista de la Garrotxa. Ahir al vespre es van donar a conèixer amb un acte públic a Olot.

Amb un cotxe elèctric a la plaça Major es va presentar ahir Som Mobilitat, una cooperativa sense ànim de lucre on els seus socis poden llogar cotxes elèctrics compartits. L’arribada d’aquest cooperativa a la comarca sorgeix a iniciativa del grup de treball Massa Crítica i l’Agrupació Naturalista i Ecologista de la Garrotxa. Amb l’acte d’ahir Som Mobilitat es posa en marxa a la Garrotxa. Arnau Vilardell, representant de la iniciativa a Mataró, va explicar la seva experiència, que pot servir d’exemple. Però segons els seus impulsors, és important que l’administració s’hi impliqui per fer-ho possible. Accions com aquesta volen contribuir a l’estalvi energètic, l’eficiència i la transició cap a un model més sostenible. Tots els interessats trobaran més informació al web. www.sommobilitat.coop