Retiren els til·lers del carrer Verge Fàtima d’Olot per millorar les voreres

El carrer Verge de Fàtima d’Olot segueix vivint transformacions. La via es troba entre les actuacions del pla de voreres i asfalts de l’Ajuntament d’Olot, i ara es prepara l’eixamplament de la zona de vianants. Per aquest motiu es retiren tots els til·lers que hi ha a banda i banda del carrer.

Després del transplantament d’un plataner històric a la zona dels Closells d’Olot, l’Ajuntament d’Olot ha procedit ara a retirar una trentena de til·lers del carrer Verge de Fàtima. L’actuació s’emmarca en el pla de voreres i asfalts de la ciutat, i entre les obres previstes a la via es vol eixamplar la zona de vianants a banda i banda del carrer.

El carrer Verge de Fàtima no es quedarà sense arbres, però el canvi serà evident: al lloc dels til·lers es plantaran llorers, i només es situaran a la banda dreta en sentit al barri dels desemparats. La vorera dels nous arbres s’eixamplarà, mentre que la de l’esquerra es mantindrà amb la mateixa amplada però l’eliminació dels escocells permetrà augmentar l’espai per als vianants. Els canvis no afectaran el nombre de places d’aparcament que hi havien abans de l’inici de les obres.