La Unió Esportiva Olot anuncia les renovacions de Roger Vidal i Lluís Micaló

Foto: UE Olot

La Unió Esportiva Olot va anunciar ahir la renovació de dos jugadors més, en aquest cas Roger Vidal i Lluís Micaló. Amb la continuïtat d’aquests dos futbolistes i les quatre incorporacions, el conjunt garrotxí ja té 15 jugadors assegurats per la temporada a Segona Divisió B.

L’equip garrotxí s’ha assegurat la continuïtat de dos dels jugadors més importants de la temporada passada. Roger Vidal, que ja porta 9 temporades al club que es tradueixen en 269 partits i 5 ascensos, i Lluís Micaló, que complirà la seva segona temporada a la Garrotxa després de demostrar la seva capacitat d’adaptació a diferents demarcacions de la defensa garrotxina.
Amb aquests dos jugadors renovats, Martín Posse té assegurada la dosi de valentia, compromís i treball de cara a l’any que ve, ja que, a més de qualitat, Roger i Micaló destaquen pel seu esforç. El de Castellfollit ha jugat fins a 37 partits aquesta temporada, mentre que el gironí, provinent de Formentera, va anar de menys a més quant a minuts i va acabar sent indispensable en defensa. El tècnic argentí podrà comptar amb l’estructura base que va facilitar l’ascens a la Segona Divisió B, ja que Roger Vidal i Micaló s’uneixen a la llista de renovats en la que ja estan futbolistes com Dembo, Kike, Uri Santos, José Martínez, Marc Mas, Albert Blázquez, Xavier Ginard, David Bigas i Alfredo.

Notícies relacionades:
– La Unió Esportiva Olot fitxa el migcampista Pedro del Campo procedent de la UE Figueres
– La Unió Esportiva Olot anuncia el tercer fitxatge per a la pròxima temporada, el badaloní Iván Guzmán
– La Unió Esportiva Olot anuncia les renovacions de 7 dels seus futbolistes

x