Olot Televisió estrena el nou espot promocional amb el doble de l’actor Johnny Depp

Des d’avui ja poden veure el nou espot promocional d’Olot Televisió. Com és tradició la Televisió de la Garrotxa emet cada any un anunci que posa de relleu els valors de la cadena. Al llarg dels últims anys han estat centenars les persones que han participat d’aquests espots. Aquest any el protagonista és un dels actors més famosos del món. Estiguin atents.

James Bond, els teràpia de shock, l’escola municipal de música d’Olot, els timbalers, el Gospel Cor Garrotxa, els cantants locals… han estat alguns dels protagonistes dels espots promocionals dels últims anys d’Olot Televisió. L’agent 007 va ser un dels primers de promocionar la Televisió de la Garrotxa, va ser l’any 2011, fent les peripècies que caracteritzen el personatge. Aquell mateix any els Teràpia de Shock també van ser la imatge promocional de la cadena. Olot Televisió va rodar el videoclip ‘Tota la nit’ i el treball també va servir per inspirar l’espot promocional. El 2012 va ser el torn de les patinadores del Club Patinatge Artístic Olot, amb una coreografia que finalitzava amb la representació de les sigles de la cadena. L’any següent va ser el torn de l’Escola Municipal de Música d’Olot, amb un dels espots que ha tingut més repercussió. Es va rodar al Teatre Principal d’Olot, amb la participació de més de 400 persones. El resultat va ser aquesta, amb una música composada expressament per l’ocasió per tots els alumnes i mestres. El 2014 vàrem sortir a l’exterior per fer un gran mosaic, amb l’ajuda de l’Escola Municipal d’Expressió. Alumnes i professors van treballar de valent per confeccionar aquest treball mural que va ser representat a la plaça Major amb centenars de persones i al ritme de diverses colles de timbalers de la Garrotxa. La música ha acompanyat fins avui els espots. El 2015 va ser el torn del Gospel Cor Garrotxa, que va cantar en diferents espais de la comarca.
L’any passat es va escollir la plaça de braus d’Olot com a espai principal i la música li van posar el músic i cantant Constan Fernández i Jordi Carles, amb la col·laboració de la cantant d’Operación Triumfo Virgnia Maestro. El resultat va ser una balada cantada de nit i entre metres i metres de llum led amb el logotip d’Olot Televisió. I aquest any? Senyores i senyors, aquest any l’anunci de la cadena torna a ser trencador. Estan a punt? Aquí el tenen….