Un diumenge més fresc no priva als garrotxins i estiuejants de gaudir de les piscines de la comarca

Les altes temperatures no han fet, finalment, acte de presència aquest diumenge. El cel gris però, no ha privat als garrotxins i als estiuejants d’anar a les piscines de la comarca. El dia més fresc ha propiciat altres activitats.

La previsió meteorològica apuntava a la continuïtat de l’onada de calor per aquest diumenge al matí. Finalment, la calor ha persistit però ha anat a la baixa amb un matí gris. A les piscines de la Garrotxa s’han pogut portar a terme activitats que amb les altes temperatures eren més difícils de realitzar. La desaparició del sol ha permès pràctiques com per exemple el minigolf. Després d’uns dies de forta calor els que han optat per anar a la piscina han agraït una jornada més fresca. Amb tot, els garrotxins i els que estiuegen a la comarca no necessiten un dia totalment assolellat per gaudir d’una estona agradable a les piscines de la Garrotxa.

Notícies relacionades:
– El cos d’Agents Rurals demana extremar la precaució durant la revetlla davant el nivell 1 del Pla Alfa a què ha arribat la Garrotxa
– El meteoròleg d’Olot Televisió Roger Solé explica el funcionament dels avisos per onada de calor
– La Garrotxa experimenta un episodi de forta calor amb temperatures que poden fregar els 40ºC

x