Joan Plana, alumne de primer de batxillerat de l’Institut Montsacopa, guanya l’Audi Creativity Challenge

Un alumne de primer de batxillerat de l’Institut Montsacopa, Joan Plana, forma part del DIP Team, els guanyadors de la segona edició de l’Audi Creativity Challenge. Al concurs hi havia 353 projectes inscrits, després de formar part dels 10 finalistes, van ser declarats guanyadors i premiats amb una estada a Silicon Valley.

De l’Institut Montsacopa d’Olot a Silicon Valley. Joan Plana, alumne de primer de batxillerat, juntament amb dos alumnes més de Tarragona i Barcelona, van ser els guanyadors de la segona edició de l’Audi Creativity Challenge. El projecte ‘Wherever you want’ els hi va valer el primer premi a la final celebrada a Madrid el passat dissabte 17 de juny amb un jurat compost per Caita Montserrat, directora de màrqueting d’Audi, Najwa Imri, cantautora i actriu espanyola i Christian Gálvez, presentador de televisió i expert mundial de Leonardo Da Vinci.

La seva proposta permet compartir concerts en directe amb realitat mixta interactiva. Des del Montsacopa aquest premi és una bona recompensa per la seva aposta constant per la ciència i la innovació. El premi consisteix en una estada d’un mes a Silicon Valley, una zona situada al sud de la badia de San Francisco que reuneix a les empreses més influents de l’àmbit tecnològic a nivell mundial.

Notícies relacionades:
– L’Institut Montsacopa escull JV Foix com a protagonista del seu recital de poesia de Nadal
– L’Institut Montsacopa d’Olot celebra Sant Jordi amb un recital de poesia