El clúster INNOVACC ajuda a desenvolupar una nova línia genètica per millorar l’elaboració de pernils cuits d’alta gamma

Aquest matí, el clúster català del sector carni porcí, INNOVACC, ha celebrat la seva assemblea General Ordinària a la Vall d’en Bas. INNOVACC arriba a l’assemblea del 2017 amb un creixement sostingut de socis de tot Catalunya i el seu sector. També suma projectes d’innovació. La majoria dels darrers projectes es desenvolupen amb l’objectiu de fer més saludable el producte elaborat des dels membres del clúster.

Durant l’últim any, el clúster del sector carni porcí ha sumat vuit socis més, fins a un total de 94. Són institucions i empreses de tot Catalunya, i fins i tot, del seu entorn immediat. INNOVACC suma socis i fruïts sorgits dels nombrosos projectes d’innovació que desenvolupa. Darrerament, un dels socis del clúster ha desenvolupat una nova línia genètica per a l’elaboració de pernils cuits d’alta gamma, que ja utilitzen algunes de les empreses catalanes més importants del sector.
En aquests moments, INNOVACC està ajudant a desenvolupar un nombre important de projectes encarats a fer el producte més saludable. Durant l’assemblea General Ordinària d’INNOVACC celebrada aquest matí, s’han presentat molts dels projectes desenvolupats i compartits gràcies a les sinèrgies generades per aquest clúster amb seu a la Garrotxa, cada vegada més important per al sector cerni porcí català.

Notícies relacionades:
– INNOVACC crea els premis a la Innovació Tecnològica en l’Àmbit Carni Porcí

x