Els establiments garrotxins freguen la plena ocupació aquest cap de setmana de Sant Joan

Aquest cap de setmana de Sant Joan els establiments turístics garrotxins han omplert gairebé totes les seves places, amb un 92% d’ocupació. Les xifres varien una mica segons el tipus d’allotjament: Apartaments i hotels han registrat una ocupació del 85%, els càmpings i les cases de colònies un 95% i per últim les cases rurals, que han penjat el cartell de complert. Segons ha explicat el seu president, Eduard Llorà, Turisme Garrotxa valora molt positivament aquestes xifres tenint en compte que aquest any el dia festiu de Sant Joan ha caigut en dissabte. A més, preveu un estiu molt positiu, ja que la tendència indica que els visitants també tenen en compte destinacions de muntanya com la Garrotxa per estades de cap de setmana durant l’estiu.