Ferran Roca serà el nou entrenador del primer equip del CEF Bosc de Tosca

El CEF Bosc de Tosca aposta per una línia continuista amb l’anunci del seu nou entrenador per a la propera temporada. Després de l’adéu d’Albert Danés, agafarà el relleu Ferran Roca que ja formava de l’equip tècnic del club.

Després de la decepció de quedar-se a les portes de l’ascens a la Primera Catalana, el Bosc de Tosca ja ha començat a treballar en la propera temporada. Per començar, s’ha fet públic el nom de l’entrenador: el proper curs Ferran Roca dirigirà l’equip de Les Preses, després d’haver-se incorporat a mitja lliga per ajudar l’equip tècnic encapçalat per Albert Danés, un dels artífexs de la bona campanya dels quadribarrats. La intenció de Roca és mantenir la línia seguida pel club els darrers anys.

Repetir el fantàstic resultat de l’any passat serà complicat, admeten des del club, però esperen arribar a un bon nivell de joc mantenint el bloc actual. El Bosc de Tosca busca reforçar la línia defensiva, però sense viure canvis dràstics en els futbolistes de la plantilla. Els de Les Preses arrencaran la temporada el proper 1 d’agost.

Notícies relacionades:
– La sisena edició del Cagaburro del Bosc de Tosca ven totes les parcel·les i consolida el concurs d’arrossos i les activitats esportives amb aigua
– El Bosc de Tosca cau a Castellar i no aconsegueix l’ascens a Primera Catalana (2-0)
– El Bosc de Tosca manté la porteria a zero i s’ho jugarà tot a la tornada (0-0)

x