Sant Joan Les Fonts celebra la Festa Major amb alta participació i bones xifres de públic

La Festa Major de Sant Joan Les Fonts celebrada aquest cap de setmana va comptar amb actes que van reunir milers d’espectadors. La Nit de les Dones d’Aigua, el Piromusical i el ball amb l’Orquestra Maravella van ser els actes més multitudinaris.

Amb l’arribada de la Flama del Canigó des de Bianya fins a l’Hort del Rector de Sant Joan Les Fonts, es va donar el tret de sortida a la festa major d’aquesta població garrotxina amb el tradicional berenar popular i lectura de la llegenda.

Josep Granados, conegut com ‘En Nats’ va ser l’encarregat de fer el pregó a l’Ajuntament de Sant Joan Les Fonts. En plena revetlla  i amb la Flama del Canigó es va encendre la foguera, que va precedir la Nit de les dones d’aigua amb prop de dos mil espectadors. La vetllada va culminar amb el piromusical i el ball a la plaça Major amb Duet de Franch i DJ.

Ja dissabte, va ser el torn de la missa solemne i la cercavila de la faràndula del poble. També el tradicional concurs de pesca al riu Fluvià, el lliurament de premis del 38è concurs de fotografia de l’Escola de Belles Arts i a la tarda el ball amb l’Orquestra Maravella amb més de 700 espectadors. L’elecció de l’Hereu i la Pubilla es va fer efectiva entremig del ball i els representants escollits van ser Albert Danés i Júlia Sala.

Diumenge es va tancar la festivitat amb la trobada de cotxes antics, la festa infantil i el dinar popular de Tornaboda amb més de 400 comensals. Havent dinat el grup de playback Surti com Surti va amenitzar el sobretaula. I la Festa Major de Sant Joan Les Fonts 2017 es va acomiadar al ritme de country a la plaça.

Notícies relacionades:
– Sant Joan les Fonts es prepara per la Festa Major inaugurant l’exposició Art + Social + Tèxtil 201

x