L’enderroc al número 1 del carrer Valls Nous d’Olot suposarà talls al trànsit i canvis de sentit en algunes vies a partir d’aquest dimarts

L’enderroc previst al carrer Valls Nous d’Olot s’emprendrà demà, 27 de juny, al matí. Amb motiu dels treballs, part del carrer Valls Nous i tot el carrer Cendreada quedaran tallats al trànsit.

Amb motiu de les obres d’enderroc de l’edifici situat al número 1 del carrer Valls Nous, es modificarà la circulació d’alguns dels carrers més propers. A partir d’aquest dimarts, el carrer Valls Nous quedarà tallat al trànsit en el tram comprès entre el carrer Lorenzana i el carrer Clivillers. Els veïns podran accedir als seus domicilis i als aparcaments privats de forma restringida. El carrer Cendrada també quedarà tallat en tota la seva longitud. De la mateixa manera, que al Valls Nous, els veïns podran accedir als seus domicilis i aparcaments privats de forma restringida. Per tal d’accedir als aparcaments privats de la plaça Pia Almoina, el carrer Alfons V i el carrer Clivillers, es canviarà el sentit de les dues vies. També es deixarà inutilitzada la pilona ubicada a l’inici de la Plaça Móra, per tal que els veïns del sector afectat puguin accedir, a través del carrer Clivillers, als seus aparcaments privats durant 24 hores. Es preveu que el tancament tingui una durada de 15 dies. L’Ajuntament d’Olot demana disculpes als veïns per les molèsties que les obres puguin ocasionar. En cas de dubtes o qualsevol incidència, els afectats poden posar-se en contacte amb l’Àrea d’Infraestructures i Urbanisme de l’Ajuntament o bé amb la Policia Municipal d’Olot.

Notícies relacionades:
– Inicien dues obres a Olot que modificaran alguns carrers de la ciutat

x