Restriccions parcials del trànsit als túnels de Bracons del 26 al 30 de juny

Durant tota la setmana, del 26 al 30 de juny, es preveuen restriccions de trànsit als túnels de Bracons. Les restriccions afectaran al carril dret en sentit Vic. La causa és la instal•lació d’una nova canal d’evacuació de filtracions al túnel. El trànsit no es tallarà del tot i es mantindrà un carril per cada sentit de la circulació. Els treballs han començat dilluns a les 9 del matí i s’espera que s’acabin el divendres dia 30 de juny a la mateixa hora.

Notícies relacionades:
– Un accident entre tres vehicles als túnels de Bracons acaba amb un ferit greu
– Dues noves restriccions al trànsit a partir del 2 de maig, al túnel de Bracons i al de Sant Esteve d’en Bas
– Noves restriccions als túnels de Bracons programades pels dies 1 i 2 de març