El CF Sant Jaume de Llierca vol ser filial de la UE Olot

El Club de Futbol Sant Jaume de Llierca vol ser afiliat amb la Unió Esportiva Olot. Ho ha aprovat aquest dilluns amb una assemblea extraordinària. L’acord mantindria el nom i l’estructura del club de Sant Jaume, però l’equip passaria a ser el filial de l’Olot.

Fa temps que la Unió Esportiva Olot té la intenció de disposar d’un equip filial per mantenir la progressió dels seus jugadors del futbol base, i això podria estar a punt de ser una realitat gràcies al Club de Futbol Sant Jaume de Llierca, de la Segona Catalana. Aquest dilluns s’ha aprovat en una assemblea extraordinària de socis l’afiliació de l’equip amb l’Olot, per un resultat de 38 vots a favor, un en contra i una abstenció. La iniciativa per ser filial olotí va sorgir de la mateixa junta directiva del Sant Jaume de Llierca.

Aquesta darrera temporada el Sant Jaume ha fet somniar al seu municipi, completant una magnífica temporada i assolint l’ascens a la Segona Catalana després d’una eliminatòria emocionant contra el Llançà. Però pel club cada vegada és més complicat aconseguir una plantilla competitiva i l’Olot aportaria futbolistes.

L’acord entre els dos clubs també respectaria el nom del Club de Futbol Sant Jaume de Llierca, el seu terreny de joc i la seva junta directiva. Pel que fa a l’entrenador que ha de dirigir l’equip, sona el nom de l’exentrenador del Manlleu Jordi Dot, una opció que de moment no ha estat confirmada. L’anterior tècnic, Carlos Santiago, ja va ser presentat de forma oficial amb el Roses la setmana passada.

Notícies relacionades:
– El Sant Jaume de Llierca guanya al Llançà i és nou equip de Segona Catalana (1-0)
– El Sant Jaume de Llierca aconsegueix un punt d’or davant el Porqueres i es manté segon