Comença l’enderroc de l’edifici de Can Saus d’Olot

Com és habitual l’Ajuntament d’Olot aprofita l’estiu per fer diverses obres de millora als carrers de la ciutat. Una de les més importants ha començat avui amb l’enderroc de l’edifici de Can Saus, del carrer Valls Vells.

Després de l’actuació al carrer serra Ginesta, el següent pas al Nucli Antic és l’enderroc de la casa coneguda com Can Saus, al carrer Valls Nous. Es tracta d’una casa propietat de l’Ajuntament, situada al número 1, que es tira a terra per poder ampliar el carrer. Una actuació que està valorada en més de 40.000 euros.

Les obres van començar fa dues setmanes a l’interior de la casa. Avui s’han iniciat els treballs d’enderroc, que s’allargaran uns 15 dies. Mentre durin les obres el carrer Cendreada quedarà tallat al pas, així com una part del carrer Valls Nous. Un cop acabat l’enderroc, quedarà un petit espai a disposició dels veïns. Segons les previsions del consistori, les obres de millora del carrer Valls Nous estaran acabades a finals d’agost i l’Ajuntament creu que després de Festes del Tura ja haurà definit com serà aquest nou espai del Nucli Antic.

Notícies relacionades:
– L’enderroc al número 1 del carrer Valls Nous d’Olot suposarà talls al trànsit i canvis de sentit en algunes vies a partir d’aquest dimarts
– Inicien dues obres a Olot que modificaran alguns carrers de la ciutat

x