Divendres s’acaba la campanya de micromecenatge del CPA per a participar al mundial de la Xina

Les noies del primer equip del Club Patinatge Artístic Olot competeixen al més alt nivell però no tenen prou recursos econòmics per poder participar al mundial d’enguany, que es celebrarà al setembre a la Xina. Per això van engegar una campanya de micromecenatge a la plataforma TOT SUMA, on tothom qui els vulgui donar suport, pot fer les seves aportacions econòmiques. Hi ha temps fins divendres.

Queden 3 dies perquè acabi la campanya de micromecenatge que el Club Patinatge Artístic Olot va engegar amb l’objectiu que les campiones del món puguin portar la seva darrera coreografia ‘Sóc innocent’ al mundial de patinatge de Nanjing, a la Xina el proper 10 de setembre. Fins ara han estat 195 els ‘còmplices’ que hi han fet aportacions, gràcies als quals el club està a punt d’assolir els 25.000 euros que demanava a la plataforma TOT SUMA. Si s’arriba a aquesta xifra, es podran cobrir les despeses dels bitllets d’avió, la inscripció al campionat i els visats de patinadores i tècnics. En les últimes hores ha superat els 21.000 euros.

El club dóna les gràcies a totes aquelles persones que han col•laborat fins ara i demana una petita empenta perquè la campanya sigui un èxit. De fet, els 25.000 euros que es volen recaptar a través del micromecenatge són només una petita part dels diners que es necessiten per poder participar al mundial, al voltant dels 60.000. El club espera arribar-hi explorant altres vies, com ara la jornada esportiva amb gimnassos de la comarca que organitza aquest cap de setmana al pavelló d’Olot.

Notícies relacionades:
– El CPA Olot llança una campanya de micromecenatge per a competir al Mundial de la Xina i aconseguir 25.000 euros