DinàmiG presenta ‘Espai Industrial’, un nou servei de suport a les empreses centralitzat en una pàgina web

La seu de DinàmiG va acollir aquest dilluns la presentació del servei ‘Espai Industrial’. Mitjançant la pàgina web www.poligonsgarrotxa.cat es pot consultar l’activitat econòmica dels polígons industrials de la comarca, les naus desocupades i el sòl disponible.

El nou servei per a empreses de DinàmiG, ‘Espai Industrial’ ja està disponible. El president del Consell Comarcal, Joan Espona i l’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas el van presentar aquest dilluns a la sala d’actes de DinàmiG, acompanyats d’Ariadna Villegas, gerent de l’entitat.

El servei ha estat possible gràcies a l’acord dels ajuntaments del territori i el suport tècnic del consorci SIGMA. Es tracta de la pàgina web www.poligonsgarrotxa.cat, un espai virtual en el que es pot consultar l’activitat econòmica dels polígons industrials de la comarca, així com, el sòl disponible i les naus desocupades. Des de DinàmiG es busca un equilibri entre la importància del sector industrial i la cura del medi ambient.

La web s’estructura en tres apartats: activitat econòmica, espais industrials desocupats i polígons. L’eina s’emmarca en la línia estratègica de DinàmiG de suport a l’activitat industrial, un sector que segons l’Observatori Ecònomic, Social i Mediambiental de la Garrotxa suposa el 46,4% del Valor Afegit Brut de la comarca i que ocupa a més de 8.000 treballadors. El servei Espai Industrial ofereix acompanyament personalitzat a les empreses o inversors que ho sol·licitin.

Notícies relacionades:
– Una trentena de persones busquen feina en el sector turístic a la 3a Jornada d’Ocupació en Xarxa de Dinàmig
– DinàmiG organitza un tercer Speed Dating a Olot amb l’objectiu de trobar persones amb domini d’idiomes per al sector turístic
– Creixen les ofertes de treball gestionades per l’Àrea d’Ocupació de DinàmiG

x