La Unió Esportiva Olot fitxa el central banyolí Carles Mas del Girona FC

La Unió Esportiva Olot fitxa el central banyolí Carles Mas del Girona FC

La Unió Esportiva Olot apuntala l’eix de la defensa amb un incorporació de nivell. Carles Mas arriba a Olot provinent del Girona FC. Es tracta d’un central segur i amb bona sortida de pilota que pot ajudar l’Olot a afrontar amb més garanties el retorn a la Segona Divisió B.

Carles Mas és la cinquena incorporació de la Unió Esportiva Olot. El banyolí de 24 anys ve del Girona FC, tot i haver disputat part de la passada temporada al CF Gavà en categoria de cedit. El central aportarà experiència i contundència a la defensa olotina, i és que Mas ha disputat 26 partits de lliga a Segona A. Una lesió el va deixar fora dels plans de Pablo Machin durant prop de 8 mesos i des del gener ha jugat a les files del Gavà a Segona Divisió B.

No és la primera temporada que el del Pla de L’Estany es troba en la llista de possibles reforços de la Unió Esportiva Olot. L’ascens ha estat el detonant perquè Mas vesteixi la samarreta olotina. El jugador serà presentat aquest dimecres a les 7 de la tarda a l’Estadi Municipal.