El Casal i Casalet de Les Preses acull més de 250 nens i nenes aquest estiu

254 nens i nenes són els protagonistes del Casal i Casalet d’estiu de Les Preses. 40 monitors i monitores vetllaran per la seva seguretat i animaran la seva estada. Pel que fa als brigadistes a Les Preses hi participen 25 joves.

El Casal i Casalet d’Estiu de Les Preses ja està en marxa. Enguany, més de 250 nens i nenes gaudiran de les diferents activitats programades per aquest estiu. Cursets de natació, gimcanes, tallers, excursions, activitats d’aigua i campaments; són algunes de les accions que portaran a terme.

A Les Preses l’horari del Casal i Casalet d’estiu és de les 8 del matí a les 6 de la tarda, i també compten amb servei d’acollida al matí i a última hora de la tarda i servei de menjador al Centre Cultural. En l’àmbit de brigadistes d’estiu, a Les Preses hi participaran 25 joves que desenvoluparan activitats de millora del municipi, sempre però, amb accions que garanteixin la seguretat dels joves.

El Casal i Casalet d’Estiu de Les Preses ja va vent en popa, i els que més se’n beneficien són tots els nens i nenes que en formen part.

Notícies relacionades:
– Comencen les activitats del Casal, el Casalet i el Grup de Joves de Les Preses