Les Festes del Tura comptaran amb una cinquantena de propostes musicals

Avui s’ha presentat el programa musical de les Festes del Tura. Del 6 al 10 de setembre hi haurà una cinquantena d’actuacions per a tots els públics i repartides als diversos escenaris del nucli antic. Es podran veure grups com Ramon Mirabet, La Iaia, Roba Estesa, Dr. Prats, Getrudis, Hora de Joglar, Marion Harper o els olotins Xucu-Pa, que han actuat a l’acte de presentació a El Torín.

Més de 50 concerts amb música per a tots els públics es podran sentir a les Festes del Tura, que se celebraran del 6 al 10 de setembre. Grups com Ramon Mirabet, La Iaia, Dr. Prats, Getrudis, Hora de Joglar o Marion Harper actuaran als diversos escenaris repartits pel centre de la ciutat. Des del Nadal de l’any passat, diverses persones han estat treballant en la programació. A més, hi haurà bandes tribut a formacions com ‘Police’ o ‘El último de la Fila’. Destaca també la presència de ‘Suec Imperial State Electric’ que farà la seva única parada a l’Estat a Olot o el grup ‘Roba Estesa’.

Per segon any consecutiu, les festes tindran col•laboradors. Fins el 4 d’agost hi ha temps per apuntar-s’hi a través de la pàgina web de les Festes del Tura i d’Entitats de la Garrotxa. Els olotins Xucu-Pa han actuat durant l’acte del programa a El Torín. Serà per festes quan presentaran la reedició del seu disc ‘Sardines bordes’.

Un 40% del pressupost de Festes del Tura va destinat només a la contractació de grups. Es tracta d’uns 80.000-90.000 euros. Més enllà de la programació musical, la Roser Matas ha estat la guanyadora del cartell de festes, que es presentarà l’última setmana de juliol. Fins el 14 del mes que ve hi ha temps per a presentar-se al concurs de barraques.

Notícies relacionades:
– Olot Cultura dóna a conèixer les dues comèdies que es podran veure per Festes del Tura