Un incendi crema un terç d’hectàrea al terme municipal de Tortellà

Ahir a la tarda hi va haver un incendi al terme municipal de Tortellà. El foc va tenir lloc a la sortida del poble en direcció a Montagut, prop del camí que condueix a la pedrera. Per sort, l’incendi no va afectar massa forestal, i només va cremar vegetació dels camps propers. Es calcula que va afectar 3.300 metres quadrats, un terç d’una hectàrea. Hi van intervenir quatre camions de bombers, un helicòpter bombarder i els efectius de l’Agrupació de Defensa Forestal, juntament amb els cossos d’Agents Rurals i Mossos d’Esquadra. Aquest matí, dues dotacions de bombers han anat a remullar la zona. Es desconeixen els motius però s’apunta a que la causa podria haver estat una burilla de cigarreta llançada prop de la carretera.

Notícies relacionades:
– Un incendi crema una sala de la fàbrica Hilosa de les Preses
– Un cotxe va incendiar-se sobtadament aquest dimarts a la carretera de les Tries d’Olot