Aquest juliol comencen les activitats participatives del Pla de Millora del Nucli Antic

Aquest mes de juliol es faran les primeres accions participatives del PIAM del Nucli Antic. El dissabte 8 de juliol al matí es farà el recorregut ‘Coneix el nucli antic’. De moment, s’han format dos grups de treball i s’han instal·lat bústies a equipaments de la ciutat, perquè els veïns puguin aportar la seva opinió.

El PIAM comença a caminar. Després d’una primera fase de diagnosi, a partir d’ara es fomentarà la participació ciutadana. La primera acció que es portarà a terme serà el dia 6 de juliol amb activitats des de l’Esplai Garbuix i l’Espai Ideal, per copsar la perspectiva dels infants i joves sobre el centre de la ciutat. L’activitat més important, però, serà el dissabte dia 8, a dos quarts d’11, a la plaça del Carme. Es tracta d’una passejada sota el títol ‘Coneix el nucli antic’.

Tornant de vacances hi ha programades dues activitats més. El 30 de setembre tindrà lloc la trobada ‘Oficina d’Immobles’ que girarà sobre viure al nucli antic i l’altre, ‘Convivim a l’espai públic’, prevista per la Fira de Sant Lluc. De moment, s’han fet una trentena entrevistes a actors del barri i s’han constituït dos grups per a fer possible el PIAM: el grup motor, amb veïns i entitats, i l’interdepertamental, format per tècnics de l’ajuntament. Fins a finals de setembre, els veïns podran aportar les seves idees per millorar el nucli antic a través de la pàgina web del projecte i de bústies instal·lades a equipaments de la ciutat.