Carles Mas arriba com un central “contundent, segur i amb bona sortida de pilota” a la Unió Esportiva Olot

Carles Mas ha estat presentat amb la Unió Esportiva Olot. El central banyolí afirma que ha apostat pel club garrotxí pel seu projecte ambiciós i de proximitat. El futbolista és el cinquè fitxatge que fa la plantilla per afrontar la tornada a la Segona Divisió B.

La Unió Esportiva Olot segueix configurant l’equip per disputar amb garanties la propera temporada a la Segona Divisió B. L’últim en arribar al club ha estat Carles Mas, que va ser presentat a l’Estadi Municipal aquest dimecres a la tarda. El central banyolí amplia les possibilitats d’una defensa polivalent: Mas té unes característiques necessàries per l’estil de joc que vol aplicar el tècnic Martin Posse. Carles Mas inicia així una nova experiència a la Segona B, després de passar el segon tram de la darrera lliga amb el Gavà. El futbolista ha apostat per venir a l’Olot pel projecte que defensa l’equip. El futbolista s’afegeix així a les novetats per a la propera temporada de l’Olot, que ja ha fet cinc fitxatges: a més de Carles Mas, han arribat a Olot Barnils, Guzmán, Masó i Pedro del Campo.

x