La Comarca d’Olot, escollida Millor Mitjà de Premsa Local i Comarcal per la Federació d’Associacions d’Editors

El setmanari més llegit de la Garrotxa, La Comarca, ha rebut el premi a Millor Mitjà comarcal del 2016. El guardó reconeix l’evolució que ha fet la revista en els últims dos anys després d’un relleu en l’equip de la publicació, i que es completa amb la pàgina web que van presentar fa pocs dies.

La Comarca d’Olot és un dels protagonistes de les pàgines del seu últim número, que acaba de sortir. Ahir al vespre va recollir el premi a millor mitjà de premsa local i comarcal de Catalunya, que li atorga la Federació d’Associacions d’Editors de Premsa, Revistes i Mitjans Digitals en reconeixement a la tasca de renovació que la revista ha fet darrerament, després de més de 30 anys d’història.
L’últim esglaó d’aquest procés era tenir presència a la xarxa, amb la pàgina web que acaba d’estrenar. Ara l’equip de Can Paixinc es marca com a objectiu consolidar tots els canvis que ha viscut en els darrers temps, però també seguir evolucionant amb nous reptes com tenir més presència a les xarxes socials.