El CPA Olot aconsegueix els 25.000 euros que necessitava per poder competir als World Roller Games de Nanjing

El CPA Olot ha aconseguit els 25mil euros que necessitava per poder competir als World Roller Games de Nanjing, a la Xina. Les patinadores de Ricard Planiol i Ester Fàbrega podran intentar revalidar el campionat del món que ja va obtenir a Novara l’any passat.

El proper 10 de setembre seran a la Xina. Les millors patinadores del món competiran per aconseguir el seu onzè títol de campiones del món en grups de xou i completar una temporada perfecte, un cop més. Les de Ricard Planiol i Ester Fàbrega podran estar als World Roller Games 2017 de Nanjing després d’aconseguir els 25mil euros que havien calculat que necessitaven per a poder assumir el viatge de tota l’expedició. Al municipi xinès intentaran obtenir la cinquena corona de campiones del món consecutiva amb la coregorafia ‘Sóc innocent’, amb la qual ja s’han emportat els títols a Girona, Catalunya, Espanya i Europa. La Garrotxa s’ha bolcat amb les patinadores del CPA Olot, que ara ja saben que no estaran soles a Xina, un munt de còmplices les acompanyaran.