Montse Mundet i Santi Jou protagonitzen ‘Una parella oberta’, aquest divendres a l’Espai Núria d’Olot

Rapsòdia Veus Literàries ha volgut retre homenatge al desaparegut dramaturg i premi Nobel de Literatura italià Dario Fo, amb una de les seves obres més representatives. Aquest divendres, els actors Montse Mundet i Santi Jou oferiran una lectura dramatitzada de la sàtira ‘Una parella oberta’, a l’Espai Núria d’Olot. L’espectacle és gratuït i obert a tothom.

Rapsòdia Veus Literàries finalitza la temporada amb una obra que Dario Fo va escriure juntament amb Franca Rame. ‘Una parella oberta’ és una crítica a la doble moral que es pot trobar encara avui dia a l’entorn del sexe i el matrimoni, escrita en forma de sàtira. Explica la història d’una parella aparentment progressista que, a la pràctica, no ha deixat enrere alguns tics del masclisme. Es podrà gaudir per primera vegada a l’Espai Núria d’Olot, aquest divendres a les 9 del vespre. L’espectacle és gratuït i obert a tothom.