El Bar Hostal del Sol guanya la Ruta de les Tapes 2017 amb el Cebiche de fuet d’Olot

La Ruta de les Tapes d’Olot ha tancat la setena edició amb de més de 15.000 tapes repartides, un nombre que continua creixent any rere any. L’activitat està més que consolidada de cares al públic local, i guanya participació per part dels visitants, sobretot d’Osona.

Aquest any, com a novetat, podien votar aquelles persones que prèviament haguessin tastat les 20 tapes de la ruta. Enlloc d’un reconeixement com s’havia fet cada edició, aquest any se n’han fet tres. La tapa Thalassa: Llaüt de sabors de la Mediterrània, del Bar L’Ansat, ha quedat en tercera posició. El segon lloc l’ha obtingut el Milfulls de vieires amb carpaccio de peu de porc del Bar El Celler. TOP DVC El guanyador d’aquesta edició ha estat el Cebiche de fuet d’Olot del Bar Hostal del Sol, que ja havia obtingut la primera posició en anteriors edicions. A part de reconèixer els establiments, la Ruta també ha sortejat una estada de cap de setmana a Ca la Rotllada de Cantonigròs entre les persones que han omplert el passaport format per 8 caselles, i un àpat per a dues persones al Restaurant Les Cols entre els que han completat la ruta i altres àpats entre els seguidors de Facebook.

Notícies relacionades
– La setena Ruta de les Tapes d’Olot arrencarà divendres 26 de maig a la Sala El Torín amb diverses novetats
– La Ruta de les Tapes del 2016 incorpora l’activitat ‘Carrotapa!’ per visitar en carro alguns dels establiments participants
– Les creacions de l’Hostal del Sol i el bar L’Oficina, guanyadores de la Ruta de les Tapes 2015