Bernat Dalmau i Ariadna Plana treuen les millors notes de la Selectivitat a la Garrotxa

Els que tindran unes vacances d’estiu ben merescudes són els alumnes de segon de Batxillerat que han superat la Selectivitat. A la Garrotxa només han suspès 3 dels més de 170 alumnes que van fer les proves. La millor nota és el 9,2 d’un garrotxí que estudia a l’Institut Castell d’Estela d’Amer, en Bernat Dalmau.

La Garrotxa és la quarta comarca catalana amb més aprovats a la selectivitat, per darrera de l’Alt Urgell, la Cerdanya i i el Priorat. En les dues últimes han aprovat tots els estudiants, i a la Garrotxa ho han fet 173 dels 176 que s’hi van presentar. Quatre noies de Barcelona, Manresa i Girona han empatat amb la millor nota de les Proves d’Accés a la Universitat d’aquest curs, amb un 9,8. Cares d’alegria, també, entre els dos alumnes garrotxins que han arribat més a prop d’aquesta xifra, en Bernat i l’Ariadna, que ahir van rebre la notícia amb sorpresa.

Amb aquests bons resultats, es pot dir que han arribat els fruits d’un curs molt dur i una selectivitat que van trobar assequible, en general. Les seves mitjanes per sobre del deu, els permeten accedir als estudis que volien. Abans, però, s’han guanyat passar unes vacances d’estiu sense haver d’obrir cap llibre de text.

Notícies relacionades:
– S’acaba la Selectivitat amb bones sensacions entre els estudiants garrotxins
– 178 estudiants de la Garrotxa s’examinen d’Història, Filosofia i llengua estrangera a la segona jornada de la Selectivitat
– Arrenca la selectivitat per a 178 alumnes garrotxins dels quatre instituts de postobligatori olotins