Preveuen més d’un 60% d’ocupació als establiments de la Garrotxa aquest mes de juliol

Demà comença el mes de juliol i s’espera una bona ocupació als establiments de la Garrotxa. De moment, les previsions d’ocupació per aquests mes superen el 60%. El 2016 l’ocupació real va ser el 60%, per això esperen que enguany se superi la xifra.

La ciutat i la Garrotxa es comença a emplenar, aquests dies, de turistes, i aniran en augment a partir del mes de juliol. Des de Turisme Garrotxa, preveuen una ocupació per al mes de juliol de més del 60% i que superi la del 2016.

De moment, els establiments amb més previsió d’ocupació són les cases de colònies amb un 80%. Fins a dia d’avui, la previsió a cases de turisme rural és la més baixa, amb un 49%. S’esperen, com sempre, i en funció del temps, reserves d’última hora. I és que la temporada alta no comença fins a mitjans de juliol. L’estada mitjana dels visitants és de 3 o 4 dies i el perfil de turista és de famílies i parelles de Catalunya i sobretot, de Barcelona. Pel que fa al turista internacional, la majoria venen de Bèlgica, França, Països Baixos i Gran Bretanya.

Notícies relacionades:
– Els establiments garrotxins freguen la plena ocupació aquest cap de setmana de Sant Joan