Àmbit Sant Lluc inaugura l’exposició col·lectiva ‘Mirant la Garrotxa’ amb 44 obres d’art

Àmbit Sant Lluc ha inaugurat aquest divendres l’exposició col·lectiva ‘Mirant la Garrotxa’. La mostra compta amb 44 obres d’art de corrents artístiques variades. La inauguració va acollir una ‘performance’ a càrrec d’Esther Roca.

44 obres són el reclam de l’exposició ‘Mirant la Garrotxa’ d’Àmbit Sant Lluc. Hiperrealisme, paisatge i art abstracte són algunes de les corrents que es poden veure a la mostra. L’exposició col·lectiva acull també diferents disciplines artístiques com el gravat, l’escultura, la pintura o el dibuix .

El regidor de Cultura Pep Berga, ha acompanyat la inauguració i ha destacat la importància de comptar amb una associació com Àmbit Sant Lluc. La mostra es podrà visitar fins el dia 5 d’agost a la sala d’exposicions de l’entitat olotina situada a la plaça Rector Ferrer nº 13. L’horari d’obertura és els divendres i dissabtes de 7 a 9 del vespre. Esther Roca va donar un toc creatiu a la inauguració amb una ‘performance’.