La directora d’Estiu 1993, Carla Simón, visita la Garrotxa coincidint amb l’estrena del film

La directora de la pel·lícula Estiu 1993, Carla Simón, ha estat a Olot aquest dissabte. Acompanyada de l’actriu Paula Robles, el regidor de cultura Pep Berga, l’alcalde de les Planes d’Hostoles Eduard Llorà i el director de serveis territorials de cultura Francesc Ten ha presentat als garrotxins la seva obra.

La pel·lícula Estiu 1993 ja ha arribat als cinemes de la Garrotxa. Ha estat presentada per la directora Carla Simón, a qui li ha fet molta il·lusió tornar a la terra on va créixer, després de tots els èxits aconseguits amb el film.El llargmetratge està gravat en diverses poblacions garrotxines on la pròpia directora va viure de petita. Amb l’èxit internacional de la pel·lícula en festivals com la Berlinale, on va guanyar  el premi al millor film de debut i el gran premi ‘ex aequo’ del jurat internacional,  la Garrotxa s’ha situat a l’aparador cinematogràfic europeu. El film també va triomfar al Festival de Màlaga, on va guanyar el premi a millor pel·lícula.

El fet que la majoria de les localitzacions del film siguin de la comarca, fa que Estiu 1993 sigui una producció que genera una estima especial pels garrotxins i garrotxines.

x