Més d’un centenar de camions llueixen al recinte firal d’Olot en la 5a Concentració de Camions

El recinte firal d’Olot ha acollit més d’un centenar de camions en la cinquena Concentració de Camions emmarcada en la festivitat de Sant Cristòfol. L’acte ha comptat amb camioners de la comarca i de les rodalies que després d’exposar els seus vehicles els han beneït i han fet una rua pels carrers de la ciutat.

Ja fa 5 anys que per Sant Cristòfol s’organitza la Concentració de Camions al recinte firal d’Olot. Enguany s’hi han pogut veure més d’un centenar d’aquest tipus de vehicles, una xifra rècord. Camions antics, camions moderns i fins i tot camions “tunejats” no han faltat a la cita. Des de l’organització han agraït el suport de tots els patrocinadors per fer possible la trobada.

Tal com mana la tradició els camions han estat beneïts i seguidament han iniciat una rua pels carrers de la ciutat. L’ofici de camioner no és senzill, hi ha setmanes que només poden anar a casa un dia. Un any més els clàxons i els camions han omplert el recinte firal i els carrers d’Olot en una jornada apte per a totes les edats.