El CPA Olot segueix buscant còmplices per anar als World Roller Games de Nanjing

Tot just un dia després de tancar el termini que s’havia donat el CPA Olot per aconseguir 25mil euros a través del micromecenatge, el club ha organitzat una jornada al Pavelló d’Olot amb l’objectiu de seguir obtenint els diners necessaris per arribar als 60mil que requereixen per viatjar a Nanjing.

La campanya ‘Es busquen còmplices’ del Club de Patinatge Artístic Olot no s’atura. Després d’aconseguir superar amb cert escreix l’objectiu d’arribar als 25mil euros a través del micromecenatge, ara les noies de Ricard Planiol i Ester Fàbrega intentaran seguir sumant. Ho fan mitjançant la organització de jornades esportives que són possibles gràcies a la complicitat dels gimnasos de la ciutat. Després de l’èxit del micromecenatge, els preus populars conviden a la gent a apropar-se al pavelló a compartir unes hores d’esport i ajudar, de pas, a que aquestes noies puguin complir amb l’objectiu de revalidar el títol de campiones del món a Nanjing. De moment, amb les quatre rodes aparcades fins a finals d’agost.