Xavier Pallàs publica “Arranjaments per a Ministrers”, amb 20 peces tradicionals seleccionades

Can Trincheria va ser, el dissabte, l’espai escollit per presentar el llibre “Arranjaments per a Ministrers”. Es tracta d’una selecció de 20 peces tradicionals que els Ministrers de l’Escola de Música d’Olot han interpretat al llarg de la seva trajectòria.

El llibre serveix per cobrir una necessitat que el pas del temps ha fet, cada cop, més imprescindible de tapar. Un recull que vol ser una guia útil per a docents, estudiants i intèrprets de música tradicional. Les peces han estat arranjades per a ser tocades amb una formació de ministrers, però són susceptibles de ser interpretades amb altres formacions musicals. 20 peces tradicionals que els Ministrers de l’Escola de Música d’Olot han interpretat al llarg de la seva trajectòria. A l’Escola de Música d’Olot la va acompanyar l’Escola El Tecler de Tarragona, que ha ajudat a la publicació d’aquest llibre gràcies a la seva línia editorial, on publiquen contingut pedagògic. Al sortir de la presentació ha tingut lloc la cercavila amb el ball de la cabreta.

x