El mal temps no atura Georgie Dann ni la Festa dels Anys 60 de Sant Feliu de Pallerols

Georgie Dann i Abba Revival van ser els protagonistes de la Festa dels Anys 60 de Sant Feliu de Pallerols. El mal temps va fer la guitza a la celebració però finalment els caps de cartell van poder salvar una de les nits més esperades de l’any en aquesta població garrotxina.

L’onzena edició de la Festa dels Anys 60 de Sant Feliu de Pallerols va tornar a portar els millors temes del segle passat a la plaça del Soler. Abba Revival va encetar la nit amb les cançons del mític grup suec que mai passaran de moda.Seguidament va agafar el micròfon el rei de les cançons estiuenques, Georgie Dann, que va portar a Sant Feliu un recull dels seus èxits més coneguts.

El mal temps va obligar als grups locals Els Volcànics i Els Corbs Negres a cancel·lar els seus concerts, finalment però, la millor música de les últimes dècades va tornar a transportar Sant Feliu de Pallerols a èpoques passades.