El temps perjudica l’arribada de turistes el primer cap de setmana de juliol

Les previsions de pluja per dissabte han fet decaure les visites turístiques i, tot i que durant els matins ha fet bon temps, els serveis turístics ho han notat negativament. El temps és el 80% del seu èxit, diuen.

La pluja no ajuda. El cap de setmana a la Garrotxa no ha afavorit l’arribada de gent. Les previsions de mal temps es van confirmar i ja des de divendres l’aigua va ser un impediment per a tots aquells que tenien pensat passar el primer cap de setmana de juliol a la comarca. El paisatge i la tranquil·litat, a més de la gastronomia, són els tres factors que més valoren els visitants quan escullen la Garrotxa com a destí per les seves vacances. És per això que el temps hi influeix tant. De totes maneres, els visitants que s’han apropat, han pogut gaudir de les activitats preparades, com els passejos en cavall que ofereixen al Càmping Lava. Només el temps decidirà la quantitat de gent que acollirà la Garrotxa aquest estiu.

x