Els aparadors del centre d’Olot s’omplen de descomptes en el primer cap de setmana de rebaixes d’estiu

Aquest cap de setmana ha començat la campanya de rebaixes d’estiu, que aquest any podria quedar diluida pels canvis de normativa. Tot i així les botigues han canviat la seva aparença habitual per promocionar els descomptes i la majoria de clients s’han afanyat a aprofitar-los.

L’1 de juliol és la data marcada tradicionalment al calendari com el tret de sortida de les rebaixes d’estiu. Ja fa uns quants asnys, però, que els descomptes arriben abans d’hora als aparadors, ja que l’actual llei del comerç de la Generalitat permet fer promocions durant tot l’any. El temps inestable d’aquest cap de setmana, coincidint amb que algunes botigues van obrir diumenge, han afavorit que la gent surti a comprar. Tot i que la normativa actual dóna més llibertat als establiments, l’Associació de Comerciants considera que més regulació beneficiaria clients i establiments. L’ACO està satisfeta amb els primers dies de rebaixes i aposta per seguir promocionant la campanya en el seu calendari habitual, tal com recomana la llei.