El Club Natació Olot publica els resultats de les enquestes per a reformar les instal·lacions de Les Tries

El Club Natació Olot ha fet públic el resultat de l’enquesta del Procés Participatiu per a la reforma de les instal•lacions de Les Tries. De les més de 1.100 respostes, es denota la necessitat d’ampliar serveis i espais destinats als socis. El grup impulsor no vol posar data pels següents passos per a culminar amb la reforma.

Un 17% dels socis de més de 16 anys del Club Natació Olot van respondre correctament les enquestes del Procés Participatiu per a reformar les instal•lacions de l’entitat. D’aquestes, la junta directiva corrobora la necessitat per ampliar els serveis del Club Natació Olot, però també evidencia la importància d’algunes propostes pels socis. Per exemple, a la zona de gimnàs destaca la voluntat de mantenir la zona d’estiraments lliure, molt utilitzada inclús per socis no abonats als serveis de fitness. Pel que fa als espais d’aigua, dels 1144 enquestats 799 fan servir la piscina de competició per nedar de forma lliure, però es troben amb la obligació de compartir el vas amb nedadors del club, waterpolistes i triatletes. Això constata l’excessiva afluència d’aquest espai.

El següent pas necessari és constituir un grup d’obres tècnic, que ha de disposar de la informació recollida amb l’enquesta per determinar les condicions que han de reunir els projectes de reforma del club. Però el grup impulsor no vol fixar cap data.

El grup impulsor va iniciar el seu treball el passat mes de maig, amb l’objectiu d’acabar resolent la remodelació de les instal•lacions del Club Natació Olot.

x