Talls i restriccions previstos als túnels de Bracons pels dies 3, 4 i 5 de juliol

Per aquesta setmana hi ha previstos talls i restriccions a la circulació a la C-37.

Per una banda, en horari nocturn es tallarà la circulació als túnels de Bracons de les 10 del vespre a les 6 de la matinada els dies 3, 4 i 5 de juliol. Aquests talls són deguts a la revisió de ventiladors, megafonia i panells alfanumèrics, neteja de les parets i millora de l’adherència de la calçada entre altres actuacions.

Per altra banda durant tota aquesta setmana, de dilluns a divendres hi haurà restriccions a la circulació als túnels de Bracons. Es tallarà el carril dret en sentit Vic per instal·lació de nova canal d’evacuació de filtracions, des de les 9 del matí d’aquest dilluns fins a les 9 del matí d’aquest divendres, dia 7 de juliol. En tot moment però restarà un carril per cada sentit de la circulació.

x