‘Les Preses a la Fresca’ proposa 40 activitats per passar l’estiu al municipi garrotxí

Les Preses

Amb la participació de diverses entitats i espais del municipi Les Preses confecciona cada any el seu programa d’activitats pels mesos d’estiu, que aquest any arriba amb més de 40 propostes.

La tercera edició del Bosc de Tosca Festival, al parc Xingurri, donarà aquest cap de setmana el tret de sortida a l’estiu presenc, que com cada any es presenta ple d’activitats sota el nom de Les Preses a la Fresca. Des d’ara fins a principis de juny s’han previst una quarantena d’activitats en diferents espais del poble. Un d’ells és la piscina, que aquesta setmana acull les activitats de la jornada solidària Mulla’t per l’esclerosi Múltiple.

Al llarg d’aquest estiu la piscina municipal acollirà activitats de tot tipus per al públic familiar: màgia, festa de l’escuma o el carnaval d’estiu. Un altre dels punts que es vol potenciar, és l’àrea recreativa de Xenacs. Un programa d’activitats ampli i variat, amb els gegants de les Preses com a protagonistes, perquè presencs i visitants puguin gaudir del seu temps lliure de la millor manera durant els mesos d’estiu.