Miqui Ràfols entrenarà el Club Hoquei Olot a Nacional Catalana la propera temporada

El Club Hoquei Olot ja ha anunciat el nou entrenador del sènior per la propera temporada. L’exjugador i exentrenador d’equips base del club olotí, Miqui Ràfols, serà ara l’encarregat de dirigir el primer equip a Nacional Catalana.

Miqui Ràfols és el nou entrenador del Club Hoquei Olot. Després de jugar a les files del club olotí, ser el capità del primer equip i entrenar equips base de l’entitat, ara agafarà el timó del Club Hoquei Olot a Nacional Catalana. Miqui Ràfols comença el projecte amb ganes de fer un bon paper, i amb la formació i l’experiència necessària.

Ràfols valora positivament els dos nous fitxatges: El de Joan Mangas que ja es va anunciar i el de Nil Rodríguez que ve de Nacional Espanyola. L’entrenador olotí es posa metes més altes que la lluita per la permanència. El Club Hoquei Olot començarà els entrenaments el 21 d’agost i ara el cos tècnic està pendent de la publicació del calendari de la temporada.