Comença una nova edició del Circ a Olot

Aquest dimecres a la tarda el circ torna a les places olotines. Com ja és tradició, els millors espectacles de circ al carrer tindran lloc els dimecres de juliol. El tret de sortida el donarà Pere Hosta. Ho farà a 2/4 de 7 de la tarda a l’exterior de la plaça de braus. Ho farà sol, acompanyat només de la seva porta de fusta, i mostrant l’excentricitat, la diversió i el surrealisme més curiós. L’entrada serà gratuïta i servirà per amenitzar l’espera per entrar a la plaça, on una hora més tard el grup Lurrak Antzerkia, format per quatre acròbates, quatre músics i un clown posaran en escena Lurrak. Un espectacle musical de circ contemporani que explica la història d’una rebel•lió en una fàbrica. L’equilibri entre acrobàcies aèries i el còmic marquen aquesta actuació.

x