La CUP d’Olot busca voluntaris de cara a la campanya pel referèndum de l’1 d’octubre

Els cupaires organitzen per aquest divendres una assemblea oberta on busca persones que, a títol individual, vulguin participar en la organització del referèndum a la ciutat. Va explicar-ho ahir la seva portaveu, Mireia Tresserras, al programa Pentàgon d’Olot Televisió, on també va matisar l’acusació que va fer a l’equip de govern, a l’últim ple municipal.

‘Esquizofrènia anti-cup’. Aquesta va ser l’expressió que va utilitzar la portaveu de la CUP d’Olot, Mireia Tresserras, durant l’últim ple de l’Ajuntament, després que l’equip de govern tombés la moció del grup en contra de l’especulació amb els preus del lloguer a la ciutat. Ahir la portaveu dels cupaires, Mireia Tresserras, va disculpar-se per les seves paraules, diu, poc encertades. Sobre el procés participatiu que acaba de començar per elaborar el pla de millora del nucli antic, la CUP considera que és un tema de ciutat i voldria donar idees en una taula política.
A tres mesos del referèndum de l’1 doctubre, la formació ja s’ha posat en marxa per la campanya a favor del sí. Divendres celebraran una assemblea oberta per fer una crida a tothom qui vulgui implicar-s’hi activament, de forma voluntària. L’acte serà aquest divendres a les set de la tarda al Casal Cívic d’Olot.