La Federació de Bàsquet reconeix la tasca de la presidenta del CB Olot Gemma Prat l’any que l’entitat amplia el nombre d’equips federats

La presidenta del Club Bàsquet Olot, Gemma Prat, va ser guardonada el passat dissabte amb la medalla d’argent de la Federació Catalana de Bàsquet per la seva tasca. El reconeixement arriba en un estiu on el club olotí preveu créixer en nombre d’equips.

La Federació Catalana de Bàsquet va organitzar, el passat dissabte, la Festa del Bàsquet Català 2017; l’acte va comptar amb l’assistència de 400 persones, i servia per reconèixer el treball per l’esport de jugadors, equips i directius. Una de les que va rebre la medalla d’argent a la tasca realitzada va ser Gemma Prat, presidenta del Club Bàsquet Olot. Des dels 12 anys, quan va començar a ser jugadora de bàsquet, la garrotxina ha participat en diferents estructures d’una entitat, tant al Cor de Maria com a l’Olot, durant 33 temporades.

Gemma Prat porta cinc anys a la presidència del Club Bàsquet Olot, i el reconeixement arriba en un estiu on el club veurà créixer el nombre d’equips federats a l’entitat: de moment n’hi ha 19 de confirmats que disputaran competicions oficials de la Federació, sense tenir en compte els grups d’escoleta.

El club olotí també duu a terme aquests dies el seu primer Campus d’Estiu de Bàsquet, una iniciativa satisfactòria pels responsables esportius de l’entitat.

 

x