Héctor Simón renova amb la Unió Esportiva Olot el dia abans de la trobada informativa amb els socis del club

Héctor Simón renova amb la Unió Esportiva Olot. El futbolista de Llançà allarga per una temporada la seva vinculació amb el club olotí. La noticia arriba abans de la trobada informativa amb socis i abonats de la Unió Esportiva Olot al Casal Marià de la ciutat aquest dijous, per tractar els àmbits socials i esportius de la nova temporada.

Héctor Simón viurà la seva quarta temporada amb la Unió Esportiva Olot. El migcampista de Llançà ha renovat aquest dimecres amb el club, i allarguen la seva vinculació per una temporada més. Als seus 33 anys i 105 partits com a jugador olotí, Simon ha disputat la darrera temporada 38 partits dels 40 que ha estat convocat, tots com a titular, i és el segon futbolista amb més minuts de la plantilla l’últim curs. A més, ha marcat nou gols, essent la temporada on ha vist més la porteria contrària.

La notícia de la seva renovació arriba just abans de la trobada amb els socis de la Unió Esportiva Olot, que tindrà lloc aquest dijous a dos quarts de vuit del vespre al Casal Marià d’Olot. Allà es tractaran temes com la campanya d’abonats, la incorporació del futbol femení, la creació de l’Escola de Futbol UE Olot o l’acord de col•laboració amb el Club Atletisme Garrotxa.

L’Olot iniciarà els entrenaments el proper dimarts 11 de juliol. El plat fort de la pretemporada serà el dia 25 de juliol, amb la visita de l’Espanyol de Quique Sánchez Flores a l’Estadi Municipal.