Sant Joan les Fonts fa millores a la coberta del pavelló esportiu del municipi

Olot no és l’únic ajuntament que aprofita els mesos d’estiu per fer obres. A Sant Joan les Fonts la renovació de la coberta del pavelló ja està en marxa i l’ajuntament preveu que l’obra estigui gairebé enllestida al setembre.

Aquest és l’aspecte actual del pavelló del Club Poliesportiu SantJoanenc que aquests dies ha començat a renovar la seva coberta. El compromís de l’ajuntament és que les obres durin un màxim de cinc mesos, però que l’espai es pugui utilitzar quan comencin les competicions esportives, encara que quedin alguns detalls a l’interior. Tot i que l’obra està pressupostada en uns quatre-cents mil euros, finalment hi ha hagut una baixa de prop del 50% i es podran fer altres millores al pavelló, sense haver de recórrer als recursos propis de l’ajuntament. Els treballs al pavelló han afectat el desenvolupament d’algunes activitats durant l’estiu, com el casal o el campus de futbol, que s’han hagut de traslladar a altres espais del poble.